GIN OLIVE – O’live Gin Original 50 cl – ambachtelijke Belgische gin

44.99 incl. BTW

Categories ,

Beschrijving

Productomschrijving

O’live Gin – Ambachtelijk destillatieproces 40% – “a unique gin to enjoy day and night”

Gin O’Live is een Belgische gin gemaakt in een kleine distilleerderij in Noord-België genaamd “Spirits by Design”. Volledig gedestilleerd zonder toevoegingen.
O’live GIN is een volledig gedistilleerde jenever. Dit betekent dat elk van de plantaardige producten, inclusief gedroogde olijven en jeneverbessen, apart gedistilleerd wordt. De verschillende destillaten worden vervolgens in de juiste hoeveelheden gecombineerd om de unieke O’live smaak te creëren. Bij de creatie van deze zeer bijzondere jenever worden geen additieven of extracten gebruikt.

Uitzonderlijke ingrediënten:
MEDITERRANE OLIJVEN EN GRAANALCOHOL
Uiteraard zijn het de mediterrane olijven die van O’live GIN zo’n bijzondere gin maken. Maar er is meer! In tegenstelling tot de meeste gins wordt O’live GIN gemaakt met graanalcohol, die de rijke smaak van de olijven perfect aanvult.
Apero
De unieke en volledig gedistilleerde O’live GIN paren prachtig met een premium tonicum. De delicate maar rijke smaak van deze bijzondere jenever maakt het een veelzijdige geest. U kunt er direct van genieten, in een klassieke Gin & Tonic of in een heerlijke cocktail.

Ingrediënten

50 ml O’live GIN

Afwerking
Olijf
Geste van citroen
Werkwijze
Schenk 50 ml O’live GIN in een tumbler gevuld met ijs. Garneer met wat zeste van citroen en een olijf. Geniet ervan!

Zuiver
O’live GIN’s elegante combinatie van mediterrane olijven en verse kruiden maakt het de ideale jenever om direct te drinken.

Eten
O’live GIN is je geheime wapen in de keuken. Gebruik het om een onderscheidend tintje te geven aan uw meest verfijnde gerechten.
O’live GIN is zeer geschikt om te koken. Of u het nu gebruikt in uw saladedressings of uw marinades, O’live voegt een vleugje klasse toe aan uw favoriete gerechten.

Feest
Begin de nacht goed met een goddelijke O’live GIN cocktail of steek hem aan met O’live GIN & Cantuccini.

Historiek
Het idee is ontstaan in de olijfgaarden van les Alpilles in Frankrijk waar de liefde voor de regio en vooral de bewondering voor de passie van de olijfboeren het idee hebben gecreëerd om een geest op basis van olijven te maken.
BV O’live is in april 2018 opgericht met een uniek product: O’live Gin, een jenever op basis van ontpitte en gedehydrateerde olijven. Dit innovatieve product heeft BV O’live zowel qua smaak als productiewijze het imago van een creatief bedrijf gegeven. Het eerste product is een alcoholische drank, maar het is de bedoeling om het productaanbod (inclusief niet-alcoholische producten) uit te breiden.
BV O’live is de enige producent die op deze manier werkt: de olijven worden in het Middellandse Zeegebied gekocht van lokale olijfboeren die ze ontginnen en uitdrogen. In België worden de olijven gebruikt om O’live Gin te maken in een kleine ambachtelijke distilleerderij.
Missie
De verzadigde markt van kruidige, bittere, zoete en bloemige gins heeft BV O’live ertoe gebracht een authentieke bovennatuurlijke gin te ontwikkelen op basis van gedehydrateerde en ontpitte olijven…
O’live Gin wil ook de eerste gin zijn die ‘puur’ kan worden geconsumeerd en gebruikt in culinaire bereidingen.
Een motiverende, aangename en vertrouwde werkomgeving bieden aan onze eigen medewerkers en een team vormen met een eigen DNA: “de OLIVENIERS”.

SAMENVATTING
– Het eerste product op de markt is uniek: de natuurlijke oorsprong van verse olijven (geen extracten) “bovennatuurlijk”.
– Op juli 2019 lanceerde O’live zijn eigen webwinkel en een volledig vernieuwde website.
– In 2018 heeft BV O’live in slechts 9 maanden tijd de verkoop van 9600 flessen een vliegende start gemaakt (kick-off 02/04/2018).
– Het zakelijke doel van O’live is het creëren van een productportfolio rond olijven (naast alcoholische dranken).

Inhoud: 50cl

Alcoholpercentage: 40%

Waarschuwing:

 

Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Het verkopen of aanbieden van alcoholische dranken aan minderjarigen onder de achttien jaar is verboden.

Producteigenschappen

  • Soorten sterke drank: Alle soorten sterke dranken, Gin
  • Merken sterke dranken: Alle merken, Olive Gin
  • Inhoud Dranken: 50 cl

Gratis tot 31/12/2020: Zwarte geschenkdoos + twee O’Live glazen gratis

Extra informatie

Gewicht 0.900 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GIN OLIVE – O’live Gin Original 50 cl – ambachtelijke Belgische gin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *