Golden Heritage – Vincent Messelier – Finesse olijfolie 500 ml (Limited Edition)

399.00 incl. BTW

Beschrijving

Productomschrijving

Limited edition!

Vincent Messelier (award artist 2020) en Golden Heritage

1 A categorie Arbequina olijfolie, met een pittige natoets in de keel. De eerste kwaliteitsolie komt uit eigen olijfgaard in Spanje.

Met zorg gebracht in een flessenkunstwerk van Vincent Messelier, een internationaal bekroonde kunstenaar en artiest van het jaar 2020.

Dit exemplaar wordt geleverd met certificaat van Vincent Messelier.

Artiest: Vincent Messelier

Vincent Messelier werd geboren in Kortrijk. België op 06/10/67.

Hij begon zijn eerste schilderij in mei 2006. Hij is een volledig autodidact, kunstenaar die zeer gepassioneerd is over zijn kunst. Vincent schildert vanuit zijn hart en ziel met wat jazzy muziek op de achtergrond. Afhankelijk van het moment of zijn stemming kan een andere muziek zijn werk inspireren.

In maart 2011 zijn hij credit management kantoor te verkopen, hij was begonnen in 1992 en koos ervoor om zijn echte passie te beleven…

In november 2011 werd hij lid van ‘Dubai art centre International’ waar hij zijn werken exposeerde en tevens zijn eigen kunstatelier hield. In april van dat jaar exposeerde hij in New York City, Barcelona en Bari. Later volgden Den Haag, Amsterdam, Brussel, Rome, Palermo, Spoleto, Stuttgart, Parijs, Kopenhagen, Sao Paulo, Rio de Janeiro, Miami, Monaco, Cannes, Las Vegas, Venetië en ook uitgenodigd voor veel meer zoals Londen, Toronto, Casablanca , Lissabon, Istanbul, Los Angeles, Berlijn, Peking, Shanghai… en wordt ook genoemd in verschillende kunstboeken voor musea en kunstverzamelaars en kunsttijdschriften. Hij won ook verschillende (meer dan 70) internationale kunstprijzen in Amerika, Italië en Frankrijk en Denemarken.

Hij heeft zijn eigen stijl ontwikkeld: “meridianisme”.

Hij werkt met palletmessen en je kunt verticale en horizontale strepen en lijnen altijd corrigeren zijn van de chaos die hij soms op het doek aanbracht. Ze draaien naar de meridianen van de bol. Acryl is zijn medium en soms creatieve hij met stukken hout, schuim of andere materialen.

Ook startte hij een tweede lijn voor hospitality en business. Een concept waarbij hij foto’s maakt van zijn eigen werken waarbij hij foto’s ontwikkelt van verschillende thema’s, zoals paarden, historische gebouwen, vogels, auto’s, sport, adelaars … Deze werken worden meestal geprojecteerd op een origineel schilderij of tenminste details. Messelier werkt ook samen met andere kunstenaars en fotograaf omdat hij zich ervan bewust is dat kunst in de toekomst en het samenwerken met dezelfde gepassioneerde collega’s een ongelooflijke synergie en prachtig is. Hij werkt ook op vraag van de klant.

Hij won verschillende internationale verschijnen en verscheen in verschillende kunstboeken over de hele wereld die hem in de kunstwereld erkennen als een hedendaagse meester.

Vincent Messelier is een zeer professionele kunstenaar die graag voor zijn klanten werkt op vraag van de klant, advies geeft en communiceert met de uitvoerende procureurs, ontwerpers en eigenaren. Kunst is zijn tweede huid en zijn passie bereikt het hoogste niveau. Hij was titels als hedendaagse meester, chevalier-accadémicien en officier-ambassadeur voor België van de Mondial Art Academia in Frankrijk.

Sinds september 2018 is hij eigenaar van zijn Gallery www.art-home.gallery waar hij artiesten samenbrengt om zijn statement van de galerie ‘Een goddelijke ervaring van artistieke vibes’ te creëren en workshops en teambuildings te creëren voor particulieren en bedrijven.

Producteigenschappen

  • Voedingswaren: Olijfolie
  • Geschenkboxen: Ja
  • Variëteit olijfolie: Arbequina
  • Herkomst ingrediënten: Spanje
  • Type olijfolie: Extra vierge olijfolie
  • Geschikt voor bakken, braden en wokken: Ja
  • Merk voedingswaren: Golden Heritage
  • Bestellingen grootte volume’s voor groothandel, delicatesse, horeca, bel het nummer: +32 496 27 99 83 Marc

Video

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Golden Heritage – Vincent Messelier – Finesse olijfolie 500 ml (Limited Edition)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *