L’Arogante session blik 3.9% 24st. x 33 cl Karton

43.00 incl. BTW

Inhoud: blik 24 x 33cl  Karton

Alcoholpercentage: 3,9%

40 IBU
8 EBC
9 Plato

Beschrijving

L’Arogante sessie, laag in alcohol, vol van smaak! 3.9%

L’Arogante is ontstaan in La Roche-en-Ardenne en verder ontwikkeld en verfijnd in Gent. Dit hoprijke bier verenigt de Waalse hartstocht en de Vlaamse volharding. Een uitermate Belgisch product dat ook haar naam dankt aan een Vlaming en een Waal. Onafhankelijk van elkaar hadden ze dezelfde inspiratie en hebben ze ervoor gezorgd dat de nieuwste telg van het Belgische bierparadijs luistert naar de naam… l’Arogante. C’est moi la plus Belge!

Bier verenigt zich, opnieuw!
De jongste telg van de familie L’Arogante werd geboren in dezelfde garage in Gent. Belgisch en internationaal sinds hij op de Belgische nationale dag werd gecreëerd en gebrouwen samen met Bill Smith, een Amerikaanse brouwer uit Portland. Bill heeft al een mooie carrière gemaakt in de brouwerijwereld en is tegenwoordig plant manager van Kona Brewing in Hawai, maar bovenal is hij een zeer goede vriend van de oprichters van L’Arogante. Bier verenigt, opnieuw!

De sessie heeft een laag alcoholgehalte, maar zit vol met smaak. Een meer complexe moutrekening en de toevoeging van havervlokken geven dit bier een gladde maar toch droge en drinkbare ruggengraat die ook de hop laat doorschijnen.
Magnum zorgt voor een zachte bitterheid terwijl de Amerikaanse aromahops Cascade, Centennial en Mosaic verantwoordelijk zijn voor een prachtig boeket van tropische aroma’s. Dit is ons eerste bier in blik. Terwijl bierdrinkers in het buitenland steeds meer gewend raken aan het drinken van kwaliteitsbieren in blik, kan voor de Belgische – misschien wat meer traditionele – bierdrinker, bier in blikjes een zekere psychologische uitdaging zijn.

Inhoud: 33cl (in blik) x 24 Karton
Alcoholpercentage: 3,9%

40 IBU
8 EBC
9 Plato

Bestellingen grootte volume’s voor groothandel, delicatesse, horeca, bel het nummer: +32 496 27 99 83 Marc

Waarschuwing:
Alcoholmisbruik is gevaarlijk voor de gezondheid. Met mate consumeren. Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen. Het verkopen of aanbieden van alcoholische dranken aan minderjarigen onder de achttien jaar is verboden.

Producteigenschappen

  • Inhoud Dranken: 33 cl x 24 Karton
  • Biersoort: Ale-IPA
  • Type Bier: Speciale bieren
  • Bieren: L’Arogante
  • Land: Belgie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “L’Arogante session blik 3.9% 24st. x 33 cl Karton” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *