Bestellingen vanaf € 80,00 worden gratis bezorgd in Oost-Vlaanderen. In het buitenland worden de verzending kosten aangerekend vanaf de Kleinste bestelling
Voor aanpalende landen van België, bedraagt de standaard leveringskost € 19,00 voor de eerste 12 flessen + additionele kost van € 9,00 euro per 12 flessen extra.
De levering geschiedt binnen de 10 werkdagen na ontvangst van betaling, tenzij anders vermeld bij op de site of op de orderbevestiging. De klant is steeds gehouden om het aantal ontvangen colli te controleren alvorens de aflever bon te ondertekenen.
Na aftekening is hier geen discussie meer over mogelijk.
Bij verandering van adres is de klant verplicht M&R25a VOF Beekstraat 32, 9800 Astene hiervan onmiddellijk schriftelijk op de hoogte te stellen.

Klanten moeten 18 jaar of ouder zijn en legale bevestiging van dit feit is vereist zowel bij online aankoop als bij levering van de goederen. Indien de persoon die de goederen ontvangt bij levering niet aan deze eis voldoet heeft M&R25a VOF Webwinkel het recht om een vergoeding te vragen voor de verzendkosten in verband met de levering.

M&R25a VOF Webwinkel is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Wanneer uw bestelling niet voorradig is, wordt er contact met u opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor u niet acceptabel zijn, dan wordt de bestelling
automatisch geannuleerd.

shop.bastet.be (M&r25a vof)
BTW-nummer BE 506 677 916
Beekstraat 32, 9800 Astene
GSM:+32 496 27 99 83
E-mail: m.en.r25a@bastet.be